webhosting, tárhely, domain webáruház készítés honlap pár perc alatt Webfejlesztés, webdesign Webauditálás
  • A .hu végződésű domain nevek esetében a regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatást is magában foglalja. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 2.390.-Ft / év). A domain nevet javasolt több éves fenntartással regisztrálni, ez esetben a fenntartási díj előre rögzített 2.030.-Ft /év, ami a regisztráció díjához adódik. (Pl. domain regisztráció 5 év fenntartással: 12.910.-Ft )
  • A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 5.880 Ft / év). A domain nevet érdemes több éves fenntartással előre regisztrálni, ez esetben a fenntartási díj előre rögzített 3.990 Ft /év, ami a regisztráció díjához adódik. (Pl. domain regisztráció 2 év fenntartással: 11.460.-Ft)
  • Az éves díj a fenntartás és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. A domain nevet érdemes több éves fenntartással előre regisztrálni, ez esetben az éves díj csak 3.990.-Ft.
  • A regisztráció díja 2 év időtartamra domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. A 2 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 14.990 Ft / év).
  • A regisztráció díja 1 év időtartamra domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 21.480 Ft / év)
  • A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 14.280 Ft / év).
  • A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 8.280 Ft / év).