webhosting, tárhely, domain webáruház készítés honlap pár perc alatt Webfejlesztés, webdesign Webauditálás
 • Email + domain név akció
 • Ha most rendel Gyorshonlapot 50% kedvezménnyel igényelhet hozzá 1 db ".hu" domain nevet és korlátlan számú email címet. Domain regisztráció kedvezményes díja így csak: 2.495.-Ft (A második évtől 2.490.-Ft fenntartási díj fizetendő.) Email cím kedvezményes díja: 450.-Ft / év
  A kedvezmény a gyorshonlap megrendelését követő 2 hétig érvényes. Amennyiben ezen időszakon belül .hu domain nevet és email címeket igényel, a kedvezményt automatikusan biztosítjuk az Ön számára.
 • Ismerősök akció!
 • Ajánlja ismerőseinek a gyorshonlapot! Ha bárki gyorshonlapot rendel közülük, Ön akár díjmentesen használhatja a sajátját, sőt részesedhet az ismerősei által befizetett díjakból! Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy ismerősei a gyorshonlap megrendelése során tüntessék fel az Ön nevét és a gyorshonlapjának a címét (pl. http://önneve.gyorshonlap.hu). Amint valamelyik ismerőse megrendeli a gyorshonlapot és átutalja az éves díjat, az átutalt összeg 50%-át azonnal jóváírjuk az Ön virtuális gyorshonlap számláján. A számlán szereplő összegel meghosszabbíthatja gyorshonlap előfizetését, vagy szabadon le is vásárolhatja azt nálunk bármely szolgáltatásunkra (pl. domain nevet és email címeket igényelhet, egyedi gyorshonlap designt kérhet, webáruházat rendelhet, stb.).
 • Gyorshonlap ingyen!
 • Ha Ön az alábbi csoportok valamelyikébe tartozik, akkor új előfizetőként 6 hónapon át ingyenesen hasznáhatja a gyorshonlapot,
  - Tanárok (érvényes pedagógus igazolvány másolata)
  - Orvosok (kamarai tagság igazolása)
  - Nonprofit szervezetek (Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés)
  - Állami költségvetési intézmények (Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés)
  - Önkormányzatok (Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés)
  - Keresztény egyházak, gyülekezetek (Alapító okirat, Alapszabály, Bírósági bejegyzés)
  A gyorshonlap megrendelése során tüntesse fel, hogy milyen címen jár önnek a kedvezmény, és 6 hónapon át teljesen ingyen használhatja a gyorshonlapot. Kedvezmény esetén az igazoló dokumentum másolatát Postai úton, vagy faxon (49 / 540-112), vagy email-ben (pl. scanner-rel másolt dokumentumként csatolva) juttathatják el hozzánk.
  (Szolgáltató fenntartja a lehetőségét annak, hogy az ingyenes használatra vonatkozó igényt bármely új előfizető esetén indoklás nélkül elutasítsa.)
 • 5-ös akció diákoknak
 • Rendeljetek 5-en egyszerre 5 gyorshonlapot és csak 1-et kell kifizetnetek, a másik négy gyorshonlapot hat hónapon át ingyen használhatjátok! 5 alatti rendelés esetén is érvényes az ajánlat, azaz 2, 3 vagy 4 gyorshonlap egyszerre történő megrendelése esetén is csak 1 honlap árát kell kifizetni. Az egyszerre történő megrendelés azt jelenti, hogy mindannyian 1 héten belül rendelitek meg a gyorshonlapot. A kedvezmény érvényesítéséhez az szükséges, hogy az társatok, aki a honlap díját fizetni fogja, a megrendelés során a megjegyzés mezőben feltétlenül tüntesse fel a többieknek a nevét és az email címét. A többieknek semmit nem kell tenniük, a kedvezményt automatikusan megkapják. Ők csak arra figyeljenek oda, hogy arról az email címről regisztrálják magukat, amely email címet a diáktársuk a megrendelés során a nevükkel együtt megadott.
  (Diákigazolvány hátoldalának másolata,vagy hallgatói/tanulói jogviszony igazolás szükséges)